Restaurant Intens

Voor - tussengerechten

Knolselderij

15,00
Kalamata olijf / Radicchio / Kappertjes / Appel

TONIJN

15,00
Crѐme van geelwortel & geitenkaas / Komkommer / Kropsla / Scheermessen

EIGEN GEROOKTE ZALM

17,50
Mierikswortel / Structuren van biet / Haringkuit

Biet & Oester

15,00
Jonge bietjes / Saus zure bom / Geschroeide oester / Gemberparels

COQUILLES

16,50
Bloemkool / Strandkrabbensaus

PADDENSTOELENSOEP

13,00
Paddenstoel / Kruidenolie/ Groene asperges

Hoofdgerechten

Bloemkool

22,50
Spinazie / Oude kaas / Zomertruffel / Hazelnoot

Scholfilet

25,50
Saffraanrisotto / Venkel / Snijbonen

IJSSELVALLEI RUND

30,00
Entrecote / Spitskool / Knolselderij / Morille jus

KALFSLENDE

25,50
Gele wortelcrѐme / Groene asperege / Radijsjes / Doperwten

Nagerechten

BOMBE

14,00
Chocolademousse / Gezouten karamel / Hazelnoot

Ananas

14,00
BBQ / Witte chocolade ijs / Vanilla crème / Bastogne

ZOMERKONINKJES

14,00
Lavendel / Sorbet / Bergamot / Aardbeien

KAASPLATEAU

18,50
Notenbrood / Pecannoten / Compote / Druiven

KEUZEMENU 'VAN DE MARKT'

PEKELVLEES VAN KALF (voorgerecht)

Bloemkool / Hazelnoot / Citroenmayonaise

GROENE ASPERGE (VOORGERECHT)

Gebrande paprika / Kokosmousse / Knolselderij / Krokante aardappel

KNOLSELDERIJ VAN DE GRILL (hoofdgerecht)

Shiitake / Bimi / Pecan / Oude kaas

DAGVANGST (hoofdgerecht)

De aanvoer bepaalt / Dutch Bouillabaisse / Wortel / Venkel

EEND VAN DE VELUWE (hoofdgerecht)

Borstfilet / Jus met zwarte olijf / Aubergine / Spinazie

WHITE WELLNESS (desserts)

Ananas / Acidophilus / Bergamotsorbet / Lavendelcrѐme

KAASPLATEAU (desserts)

5,00
Notenbrood / Walnoten / Compote / Druiven