Restaurant Intens

Voor - tussengerechten

BLOEMKOOL

15,00
Cremeaux / Romanesco / Truffel / Beurre noisette

TONIJN

15,00
Yuzu / Shiitake / Zwarte bonen / Ponzu-dressing

EIGEN GEROOKTE ZALM

17,50
Mierikswortel / Structuren van biet / Haringkuit

VELUWS RUND

15,00
Gepekeld / Kwartelei / Tafelzuur/ Oude kaas

COQUILLES

16,50
Bloemkool / Strandkrabbensaus

PADDENSTOELENSOEP

13,00
Paddenstoel / Kruidenolie/ Groene asperges

Hoofdgerechten

TARTE TATIN UI

22,50
Courgette / Citroen / Skeapsrond / Hazelnoot

HEILBOT

25,50
Kappertjes / Aardappel / Kaas / Bloemkool

IJSSELVALLEI RUND

30,00
Entrecote / Spitskool / Knolselderij / Morille jus

VELUWSE EENDENBORST

25,50
Bataat / Aubergine / Kruidenpesto / Koolrabi

Nagerechten

BOMBE

14,00
Chocolademousse / Gezouten karamel / Hazelnoot

CITRUS

14,00
Yuzu / Grapefruit / Sinaasappel / Merengue / Basilicum

HARTENDIEF

14,00
Passie / Rozenwater / Steranijs / Kokos

KAASPLATEAU

18,50
Notenbrood / Pecannoten / Compote / Druiven

KEUZEMENU 'VAN DE MARKT'

GILDEHOEN (voorgerecht)

Terrine / Pruim / Paddenstoel / Pistache

RODE BIET (VOORGERECHT)

Olijf / Gerookte olie / Geitenkaas / Pastinaak

KNOLSELDERIJ VAN DE GRILL (hoofdgerecht)

Shiitake / Bimi / Pecan / Oude kaas

DAGVANGST (hoofdgerecht)

De aanvoer bepaalt / Dutch Bouillabaisse / Wortel / Venkel

KALF UIT WEKEROM (hoofdgerecht)

Dunne lende / Zwarte peper / Bataat / Groente

Chocolade (desserts)

Ananas / Roomijs / Caramel

KAASPLATEAU (desserts)

4,50
Notenbrood / Walnoten / Compote / Druiven