Intens
Restaurant Intens

Koken met passie...

"Sinds de opening van Restaurant Intens in 2012 zijn we ons steeds meer gaan specialiseren in menu’s die niet alleen lekker, maar ook verantwoord zijn. Door onze bewuste keuze van ingrediënten en door onze gezonde bereidingswijzen komen smaken heel mooi tot hun recht en versterken voedingswaarden elkaar.

Door de vele reizen van onze koks hebben we ons laten inspireren in onder andere Azië en Frankrijk. De Aziatische keuken is verfijnd en smaakvol, de maaltijden zijn gevarieerd en licht. Groenten hebben in het Aziatische voedingspatroon een belangrijke rol. Kruiden worden er gebruikt om gerechten specifieke smaken mee te geven, maar ook omdat ze gezonde eigenschappen bezitten. Vlees en vis worden er op een vetarme manier bereid. Veel gerechten uit de Franse keuken zijn klassiekers, beroemd om de lange, rijke, gastronomische traditie van dat land.

Deze twee culinaire werelden ontmoeten elkaar in onze keuken. De term wellnessfood past daar perfect bij: genieten van heerlijk eten dat ook nog eens goed voor je is!"

 - Team Intens -