Restaurant Intens

Restaurant Intens

Aan de rand van het meer van Bussloo, te midden van bos en weilanden, vindt u Restaurant Intens, het prachtige restaurant in Hotel Thermen Bussloo. Restaurant Intens is iedere avond geopend voor gasten die heerlijk willen dineren, ook als u niet in het hotel verblijft of het wellnessresort bezoekt.

Sfeerimpressie

Een avond uit bij Restaurant Intens is genieten in een luxe, sfeervolle, ongedwongen ambiance van mooie gerechten, bijzondere smaakcombinaties en bijpassende wijnen.

Verrassingsmenu 'INTENS'

3 gangen €39,-

4 gangen €49,-

5 gangen €57,-

 

Bekijk hier alle arrangementen

Bijpassend wijnarrangement

3 gangen wijnarrangement €21,-

4 gangen wijnarrangement €28,-

5 gangen wijnarrangement €35,-

 

Lees hier meer over onze wijnen

Pure smaken

Het beste dat de natuur te bieden heeft, is het beste voor u. Dat is wat we in Restaurant Intens voor ogen hebben: mooie gerechten waarvoor we de meest verse ingrediënten gebruiken, vol van smaak.

Rechtstreeks van het land als het kan en waar mogelijk biologisch geteeld. Dat we rekening houden met de seizoenen is voor ons vanzelfsprekend. Genieten en gezond gaan uitstekend samen.

Onze menukaart heeft de klassieke Franse cuisine als basis, met invloeden uit de Mediterrane en de Oosterse keuken. U proeft pure smaken, waarbij het accent ligt op groentes, die we in verrassende variëteiten en combinaties voor u bereiden, vergezeld van vlees of vis. Wij geloven erin dat licht eten bijdraagt aan een betere gezondheid en meer vitaliteit.